Aanleg

Uw tuin perfect verzorgd

Uw tuin gerenoveerd of een compleet nieuwe tuin, geen wens gaat De2 Hoveniers te ver. Als het ontwerp af is, start de bouw. Wij hebben al honderden tuinen mogen aanleggen.  Daarbij vertrouwen wij op professioneel gereedschap: van kleine boomzaag tot grote graafmachine. Zo weet u dat uw tuin perfect verzorgd af komt. Bovendien profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Planten, tegels, hout en andere materialen kopen wij zeer scherp in.

Om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten, denken we ook mee over eventule beregeningsinstallaties of tuinverlichting. Van sproeiers in gazons, druppelslangen in borders. Van Inlite verlichting tot 220 V verlichting, waarbij gebruik wordt gemaakt van een 3 aderig grondkabel, die ook gebruikt kunnen worden voor stopcontacten in uw tuin.

Maatwerk in houtwerk

Omdat wij goede afspraken hebben gemaakt met houtleveranciers en professionele timmermannen, leveren wij hout op maat, voor de vriendelijkste prijs. Topkwaliteit hout in alle denkbare vormen en maten. Schuttingen, vlonders, pergola’s of zelfs schommels: wij zetten graag alles voor u in elkaar. Maar u kunt er ook voor kiezen uw houtwerk zelf te monteren. Ook voor tuindeuren op maat gemaakt, met een rvs-slot  voor jarenlang gebruik en een veilige afsluiting voor uw tuin.

Benieuwd naar onze tuinaanleg? Kijk dan naar een paar praktijkvoorbeelden.

Reacties zijn gesloten.