Onderhoud

De2 Hoveniers houdt het netjes

Heeft u eenmaal die prachtige tuin, dan wilt u dat die netjes blijft. Goed onderhoud betekent behoud. Van uw gras, planten en bomen. Als u de uitstraling en gezondheid van uw groen wilt bewaren, schakel De2 Hoveniers dan in voor een onderhoudsbeurt. Eenmalig of twee keer per jaar (voorjaar en najaar). En voor wie alle tuinzorg uit handen wil geven, is een abonnement op wekelijks of maandelijks onderhoud ideaal. Een tuin wordt en blijft pas echt mooi met goed en functioneel onderhoud op het juiste moment. Ook bieden wij de mogelijk om uw gazon te verzorgen tijdens uw vakantie.

Goed voor groen

Met ecologische bemestingsproducten houden wij uw planten in de beste staat. Uw gras ligt er, dankzij ons onderhoud, er het hele jaar netjes bij. Ook uw bomen geven wij graag de aandacht, met bijvoorbeeld boomverzorging of een (jaarlijkse) snoeibeurt. Een boom kappen? Geen probleem. De2 Hoveniers is goed voor al uw groen.

 

Bemesting:

Een tuin op z’n mooist…. Frisgroen blad met kleurrijke bloemen en een onkruidvrij gazon. De vruchtbaarheid van de grond is bepalend voor de levensduur en groei van planten en bomen.

Wij zijn zeer content met de ecologische meststoffen van Ecostyle. De bemestingsproducten worden gebruikt tijdens de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen garanderen wij een optimaal resultaat in groei en bloei.

Wij geven u graag een persoonlijk advies over het gebruik van de meststoffen, het tijdstip van de toepassing en de bestanddelen.

--logo-ecostyle

Reacties zijn gesloten.