Ontwerp

[slideshow_deploy id=’195’]

Genieten in de tuin begint op papier

Misschien heeft u uw ideale tuin al globaal in uw hoofd. Daar een terras. Verderop een border met planten. Een paadje van siertegels naar de schuur. Maar is het eigenlijk wel de beste oplossing? Misschien heeft u nog géén idee en wilt u verschillende indelingen zien. Wij maken graag voor u een schetstekening die uw tuin alvast een beetje tot leven brengt.

Het aanleggen van een perfecte tuin begint met een brede oriëntatie. Misschien weet u al precies hoe uw tuin eruit komt te zien, misschien bent u zich nog volop aan het oriënteren. Een taak die wij net zo persoonlijk opvatten als de mensen die ons inschakelen. Afhankelijk van de mogelijkheden van uw kavel, uw ideeën en uw budget ontwerpen wij een heldere werktekening.

Hierbij maken wij gebruik van Google Sketchup. Zo krijgt u een 3D ontwerp die u een goed idee geeft hoe uw tuin eruit komt te zien. U kunt de tuin vanuit alle hoeken bekijken en zo ook een beter beeld vormen over verschillende hoogtes en effecten in uw tuin.
Zo kan uw tuin helemaal naar uw wensen gevormt worden, waar u nog jarenlang plezier aan kunt beleven.

Kiest u voor grote natuurtegels of klassieke gebakken stenen? De beste manier om een goede keuze te maken is de materialen echt te zien, vast te houden en te vergelijken. Wij werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers,die net als ons kiezen voor kwaliteit.  Voor bestratingsprojecten werken wij samen met Benfried. U kunt hier gerust  langs, waar u rondbegeleidt wordt en deskundig advies krijgt over diverse stenen.

Schets of gedetailleerd ontwerp

De2 Hoveniers heeft veel materiaalkennis en ruime ervaring in ontwerpen. Maar belangrijker nog, omdat wij zelf aanleggen, kennen wij de praktijk achter elk ontwerp. U krijgt verschillende scenario.s op papier. Zelfs kunnen wij voor u een tuinarchitect een gedetailleerd tuinontwerp laten maken. Helemaal op schaal en tot op de millimeter  nauwkeurig. Zodat u nu al kunt zien waarvan u straks geniet. Maak gerust een afspraak!

Reacties zijn gesloten.