Uw tuin perfect onderhouden

De2 Hoveniers houdt het netjes

Heeft u eenmaal die prachtige tuin, dan wilt u dat die netjes blijft. Goed onderhoud betekent behoud. Van uw gras, planten en bomen. Als u de uitstraling en gezondheid van uw groen wil bewaren, schakel dan De2 Hoveniersbedrijf in voor professioneel onderhoud.

Tuinonderhoud dat bij u past

De2 Hoveniersbedrijf onderhoudt uw tuin precies zoals u dat wenst. Eenmalige onderhoudsbeurt of twee keer per jaar (voorjaar en najaar). Wilt u dat wij uw gazon onderhouden tijdens uw zomervakantie? Geen probleem. Wilt u álle tuinzorg uit handen geven? Dan is een abonnement voor wekelijks of maandelijks onderhoud ideaal.

Goed voor groen

Met ecologische bemestingsproducten houden wij uw planten in de beste staat. Uw gras ligt er, dankzij ons onderhoud, er het hele jaar netjes bij. Wij zijn zeer content met de ecologische meststoffen van Ecostyle. De bemestingsproducten worden gebruikt tijdens de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen garanderen wij een optimaal resultaat in groei en bloei. Ook uw bomen geven wij graag de aandacht, met bijvoorbeeld boomverzorging of een (jaarlijkse) snoeibeurt. Een boom kappen? Geen probleem. De2 Hoveniersbedrijf is goed voor al uw groen.

Bemesten, snoeien, kappen. De2 Hoveniers onderhoudt uw tuin het hele jaar door.

BEL ME NU
+
Bel mij!